Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Om Lille Kirkeholmen

Lille Kirkeholmen ble ferdigstilt år 2000. Totalt 60 boenheter fordelt på 4 ulike hustyper, oppført i tradisjonell sørlandsstil. I dag fremstår Lille Kirkeholmen som en veldrevet og etablert sørlandsidyll, ideelt for barnefamilier og godt voksne i alle aldre. Nærheten til sjøen og Kragerø, i tillegg til den generelt høye standarden og komforten på husene og det øvrig anlegg, gir trivsel og tid til rekreasjon.

Kanalen som går tvers igjennom anlegget, gjør Lille Kirkeholmen til en unik perle. Alle hytter gis med dette tilgang til sjøen rett utenfor egen terrasse eller hage.

  

På Lille Kirkeholmen er det tilrettelagt for "det gode liv". Teknisk ansvarlig og egen gartner for felles arealer, bidrar til å oppretteholde områdets generelle høye standard og komfort. Husene er godt isolerte noen med innlagt pipe/peis. Lille Kirkeholmens beboere benytter anlegget gjennom hele året. Her er det også kabel-TV og tilgang på bredbånd.


For å oppretteholde anleggets særpreg, er det lagt off. reguleringsbestemmelser og vedtekter. Fargevalg og tilbygg m.m er regulert, men det forhindrer ikke at beboere setter sitt helt spesielle og maritime preg på eiendommene. Her finner man mange detaljer og løsninger, som gjør Lille Kirkeholmen enda mer gjennomført.


Kragerø er en av norges mest solrike områder. Lille Kirkeholmen ligger lunt til inn mot Kilsfjorden. Lange soldager og varme kvelder, gir god anledning til rekreasjon, men også til et utstrakt sosialt liv med gode venner.


 

Noe for enhver smak. Kragerø skjærgården og byen er et yrende sted om sommeren. Er du interessert i kunst, konserter, restaurantliv, butikker, sportslige aktiviteter eller rett og slett å kunne gå en tur i pene omgivelser, står mulighetene i kø.


Lille Kirkeholmen er et eldorado for barn og ungdom. Med sjøen rett utenfor døren, gis det muligheter for fiske, bading, og ulike vannleker som vannski, tube o.l. Egne områder for fotball, volleyball gir et allsidig tilbud. For de minste er anleggets 2 sandstrender populære. - Også eldre ungdom trives godt på Lille Kirkeholmen. Kort vei til Kragerø by (5 min. med båt) gir anledning til enkelt  å ta del i byens mange sommeraktiviteter og uteliv.


Om vårt lille sommerparadis frister gå inn på denne lenken. Her kan du finne hytter til salgs på Lille Kirkeholmen.

Lille Kirkeholmen Velforening © 2004-19

Topp